Stichting Laurenscantorij

De Stichting Laurenscantorij bestuurt vier gezelschappen: de Laurenscantorij, het Laurens Collegium Rotterdam, het Rotterdam Symphony Chorus en het Laurensorkest. De instelling is een culturele ANBI en is opgenomen in het Cultuurplan van de gemeente Rotterdam. De organisatie wordt gedragen door een kleine professionele staf, gedreven vrijwilligers en betrokken Vrienden.

Missie

Wij staan voor muzikale topkwaliteit. Onze koren zijn gezamenlijk het boegbeeld van de Rotterdamse koorcultuur. Wij stimuleren jonge musici hun talenten te ontwikkelen en houden de decennialange Rotterdamse Bachtraditie in ere. We hebben hart voor de stad Rotterdam en in het bijzonder voor de Laurenskerk. Gevoel voor traditie en innovatie is het uitgangspunt voor de programmering van onze gezelschappen. Wij zijn een artistiek hoogstaande en flexibele partner voor Nederlandse orkesten, conservatoria en concertzalen, in het bijzonder in de regio Rotterdam-Den Haag.

Artistiek leider

Wiecher Mandemaker

Zakelijk leider

Gerda Ruiter

Bestuur

Koos van der Steenhoven, voorzitter
Hanna Kiewiet, secretaris
Sander Tulfer, penningmeester
Jean-Paul van Londen
Bart Bliek
Wessel Reinders

De Stichting Laurenscantorij beheert de Laurenscantorij, het Laurens Collegium Rotterdam en het Rotterdam Symphony Chorus.

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier