Seizoensbrochure

Laatste update: 23 juni 2017 - 16:46 uur

”De Laurenscantorij, het Laurens Collegium Rotterdam en het Rotterdam Symphony Chorus nemen je mee op reis in de bonte, prachtige klankwereld van miniatuur en monument.”

Lees het woord vooraf van artistiek leider Wiecher Mandemaker en ontdek alles over ons nieuwe seizoen in de brochure 2017-2018.

Gergiev Festival

Laatste update: 23 juni 2017 - 16:32 uur

Het koorseizoen opent met een Russisch uitroepteken. Het Rotterdam Symphony Chorus zingt in het Gergiev Festival, onder leiding van de grootmeester zelf, de Oktobercantate van Prokofjev. Dit werk is geschreven voor groot koor en nog groter orkest, compleet met een militaire kapel, accordeons, megafoon, sirenes en machinegeweer. Overweldigend! Bekijk in de agenda

Nieuwe look & website

Laatste update: 23 juni 2017 - 16:46 uur

De koren hebben een nieuwe look en een nieuwe website gekregen. Zo laten we zien dat onze koren gezamenlijk zorgen voor een breed aanbod aan koormuziek. Tegelijk geven we het onderscheid tussen de verschillende koren ook visueel aan.

Het logo laat geluidsgolven zien die weerkaatsen tegen de muren van een concertruimte, in het bijzonder de Laurenskerk, en daarbinnen een ruit vormen. Rood staat voor de gemeenschappelijke passie en voedingsbodem die de koren verbindt. Elk koor is hierop geënt met een eigen kleur. Geel staat voor de Laurenscantorij, blauw voor het Laurens Collegium Rotterdam, en samen worden ze groen in het Rotterdam Symphony Chorus.

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)

contactformulier