deel de waarde van goede koormuziek

Goede koorzang bewijst al eeuwenlang zijn waarde. Koormuziek raakt aan universele thema’s. Momenten van reflectie en schoonheid inspireren ieder mens, zeker in onze steeds sneller wordende samenleving. Wij willen hierin iets betekenen voor ons publiek. Doe met ons mee!

neem anderen mee

Zelf al overtuigd geraakt van de kracht van koormuziek? Geef een ander diezelfde ervaring. Nodig je vrienden uit voor onze optredens. Onze ambassadeurs Maartje van Weegen, Eimert van Middelkoop, Philippe Herreweghe, Huub van Dael en Ton Koopman staan achter je. "Deze koren worden niet alleen door de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur zeer gewaardeerd, maar ook door een groot publiek. Keer op keer, bij elk concert. Ik ben ook fan, een grote fan." (Maartje van Weegen)

naar agenda

naar facebook

word vriend

De Vrienden van Stichting Laurenscantorij vormen een onmisbare morele en financiële steun voor de Stichting Laurenscantorij. Zij maken de activiteiten niet alleen mogelijk, maar voegen daaraan ook waarde toe. Mogen wij ook op uw steun rekenen?

Wanneer u Vriend wordt, dan sluit u zich aan bij anderen die willen bijdragen aan:

- talentontwikkeling van jonge zangers en instrumentalisten
- het waarborgen van de Rotterdamse Bachtraditie
- een hoogwaardig aanbod van klassiek koorrepertoire van de 15e tot 21e eeuw

lees verder

doneer nu

sponsors

Bedrijven met hart voor Rotterdam dragen bij aan een waardevol cultureel klimaat in de stad. Werkt u mee?


neem contact op

nalaten

Liefhebbers kunnen goede koormuziek veiligstellen voor de toekomst door de Stichting Laurenscantorij op te nemen in hun testament. Dit geeft uiting aan de bijzondere band met de Stichting Laurenscantorij.


neem contact op

anbi

De Stichting Laurenscantorij is door de Belastingdienst aangemerkt als een cultureel algemeen nut beogende instelling. Doneren aan culturele ANBI’s wordt door de overheid gestimuleerd met aantrekkelijke fiscale regelingen. Zo is het mogelijk om geld te schenken of na te laten zonder dat er belasting over hoeft te worden betaald.


lees verder

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier