vrienden

De Vrienden van Stichting Laurenscantorij vormen een onmisbare morele en financiƫle steun voor de Stichting Laurenscantorij. Zij maken de activiteiten van de Laurenscantorij, het Laurens Collegium Rotterdam en het Rotterdam Symphony Chorus niet alleen mogelijk, maar voegen daaraan ook waarde toe. Mogen wij ook op uw steun rekenen?

waar draag ik aan bij?

talentontwikkeling van jonge zangers en instrumentalisten

het waarborgen van de Rotterdamse Bachtraditie

een hoogwaardig aanbod van klassiek koorrepertoire van de 15e tot 21e eeuw

aanmelden

Vul hieronder uw gewenste jaarbedrag in. Na aanmelding en betaling krijgt u een persoonlijke toegangscode voor onze website. Hiermee kunt u concertkaarten reserveren en houden wij u op de hoogte van onze activiteiten. Neem contact met ons op via vrienden @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen) of 06 410 79 452.

Vriend van de Stichting Laurenscantorij - Donatie

€ 1.00

andere betalingsmethoden

U kunt ook op de volgende manieren uw donatie overmaken:
- automatische incasso
- overschrijvingskaart
- internetbankieren

Bankrekening: NL93 ABNA 0640 7556 66 t.n.v. Stichting Laurenscantorij.
Betalingskenmerk: "Donatie 2021" en vermeld daarbij a.u.b. uw naam.
Uw bijdrage geldt per jaar (januari t/m december). U kunt op elk gewenst moment doneren, zolang het maar gebeurt voor het einde van het lopende jaar.

Download hier het formulier voor een Doorlopende SEPA-machtiging, waarmee u toestemming geeft om een bedrag automatisch van uw rekening te laten afschrijven. U kunt het formulier op uw computer invullen en opslaan. Hierna kunt u een exemplaar afdrukken en na ondertekening opsturen.

periodieke schenking

Bij een periodieke schenking gelden geen drempel en maximum voor de aftrek van giften. Een periodieke gift wordt aangegaan voor ten minste 5 jaar. Download hier de overeenkomst periodieke schenking en de toelichting hierop.

U kunt het formulier downloaden en op uw computer invullen en opslaan. Hierna kunt u een exemplaar afdrukken en na ondertekening opsturen.

Lees meer over culturele ANBI en giftenaftrek

formele publicaties

We hebben enkele gegevens op een rij gezet om u als belastingbetaler inzage te geven in het functioneren van de Stichting Laurenscantorij als culturele ANBI. Zo weet u dat uw geld goed terechtkomt.

Lees meer

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier